4. Σχετικά

Τα κείμενα βασίζονται στο βιβλίο των Michel Bauwens, Βασίλη Κωστάκη και Άλεξ Παζαϊτη, Peer to Peer: The Commons Manifesto. Η προσαρμογή στα ελληνικά και ο συντονισμός έγιναν από τον Βασίλη Κωστάκη, μέλος του P2P Lab. Ευχαριστίες στον Στέλιο Λεκάκη για τη γλωσσική επιμέλεια. Τα όποια λάθη βαραίνουν τον Βασίλη Κωστάκη. Το κείμενο στην ερώτηση “Τι είναι η ομοτιμία και ποιά η σχέση της με τα κοινά;” έχει βασιστεί σε αυτό.

Οι εικόνες είναι της Mercè Moreno Tarrés. Τα infographics έχουν σχεδιαστεί από την Elena Martinez Vicente βασισμένα σε ιδέες και κείμενα των Βασίλη Κωστάκη και Michel Bauwens.

Η έμπνευση για το Αλφαβητάρι προήλθε από τον ιστότοπο primer.commonstransition.org, τη δημιουργία του οποίου συντόνισαν οι Stacco Troncoso και Ann Marie Utratel σε κείμενα Michel Bauwens, Βασίλη Κωστάκη, Stacco Troncoso και Ann Marie Utratel, ενώ υλοποίησε τεχνικά ο Javier Arturo Rodriguez.

Η τεχνική υλοποίηση της ιστοσελίδας έγινε από το CommonsLab αξιοποιώντας τα κοινά του primer.commonstransition.org . Η χρηματοδότηση έγινε με πόρους του P2P Lab και με την παροχή hosting από τη Συμμαχία των Κοινών.

Για σχόλια, παρατηρήσεις και προτάσεις: vkostakis παπάκι pm.me .

Το περιεχόμενο του ιστοτόπου διανέμεται υπό την άδεια Peer Production License.